Eksteriør maling

TRÆBESKYTTELSE & MURMALING FRA JOTUN - det rigtige valg

Et hus med god beskyttelse er et hus, der også beholder farven

Vi ved alle, at Nordens hårde klima stiller store krav til vores boliger. Både mure, træværk og vinduer skal kunne klare at stå ude i regn og blæst år efter år. Huset skal kunne tåle efterårets nedbør, vinterens bidende frost, slud og sne og ikke mindst sollysets nedbrydende effekt i sommerhalvåret.

For at opnå det bedste resultat, skal du anvende de rigtige produkter. Til at beskytte træværket har vi Jotaproff i både vandfortyndbare og terpentinfortyndbare kvaliteter. Som grunding anbefales Jotun Visir, og til facaden har vi flere serier af murmalinger - bl.a. Jotun Mur Silikoneemulsion. 

 

Jotun Mur Silikoneemulsion er en mat, vejrbestandig silikonebaseret murmaling med en høj diffusionsåbenhed, der anvendes til behandlede eller tidligere malede, udendørs pudsede flader.

Visir Klar er en alkydolie, der anvendes som grunding før overmaling med laserende systemer. Visir Pigmenteret er vandfortyndbar alkydolie, der anvendes som grunding før overmaling med dækkende systemer. 

Jotaproff Oliedekkbeis er en oliebaseret træbeskyttelse af høj kvalitet med lang holdbarhed. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur. 

Jotaproff Facadeakryl er vandfortyndbar træbeskyttelse, der er baseret på alkydmodificeret akryl. En moderne træbeskyttelse af høj kvalitet, der bevarer sin farve og glans i lang tid. 

Engelsholmvej 1  |  8940 Randers SV  |  Tlf: 87 11 95 98  |  Fax: 87 11 95 99  |  E-mail: info@malerfirmalundorff.dk